Frandirka Dingemans uit Zuilichem overhandigt de handtekeningen aan burgemeester Pieter van Maaren (links) en wethouder Gijs van Leeuwen.
Volledig scherm
Frandirka Dingemans uit Zuilichem overhandigt de handtekeningen aan burgemeester Pieter van Maaren (links) en wethouder Gijs van Leeuwen. © Brigit Groeneveld/BD

Zuilichem met ruim 1000 handtekeningen naar gemeente

ZALTBOMMEL - Om hun protest tegen de huisvesting van nog meer arbeidsmigranten in Zuilichem kracht bij te zetten, boden enkele inwoners dinsdag op het gemeentekantoor in Zaltbommel een lijst met ruim duizend handtekeningen aan. Dat betekent dat het overgrote deel van de volwassen inwoners getekend heeft. 

 1. Kransleggingen en toespraken voor Nationale Dodenherdenking: 4 mei staat weer in het teken van persoonlijk herdenken

  Kransleg­gin­gen en toespraken voor Nationale Dodenher­den­king: 4 mei staat weer in het teken van persoon­lijk herdenken

  DEN BOSCH/VUGHT - Videostreams en (lokale)televisie-uitzendingen van kransleggingen en herdenkingen. Toespraken van burgemeesters over ‘onze’ oorlogsslachtoffers via YouTube, FaceBook of de eigen site. De Nationale Dodenherdenking in Den Bosch, Vught en de Bommelerwaard krijgt vanwege het virus ook in 2021 net zoals vorig jaar een min of meer persoonlijk karakter.
 1. Onderzoek na mogelijke beschieting woning Kerkdriel
  Play

  Onderzoek na mogelijke beschie­ting woning Kerkdriel

 2. Emotionele tocht voor overleden Jayden (12) in Tilburg
  Play

  Emotionele tocht voor overleden Jayden (12) in Tilburg