Volledig scherm
Harminie Wilhelmina in Den Dungen oefent voor jubileumconcert.

Harmonie Wilhelmina blaast honderd kaarsen uit: groot feestweekeinde

DEN DUNGEN - Harmonie Wilhelmina viert feest. Ze bestaat honderd jaar. En dat wordt groots gevierd met een lang feestweekeinde dat op Koningsdag, 27 april al begint.

 Met het Oranjecomité wordt bij de Jacobskamp een feestmiddag gehouden voor de jeugd van de basisscholen. Er is een vrijmarkt en slagwerkclinic. 's Avonds is er een Mega Schuimparty Scratch Special in de Jacobahallen van 20.00 tot 22.00 uur. Dj Max en dj Luca treden op. Vanaf 22.00 uur geven zij de knoppen door aan Matsoe Matsoe en MC MYLO.

Zaterdag 28 april: In de in de sfeer van herberg D'n Handwijzer aangeklede Jacobahallen is er vanaf 14.00 uur een middag voor vooral de 55-plussers. Met optredens van duo Slappe Thee, het leerlingenorkest en Lifedance. Vanaf 19.30 uur: Vrienden van Wilhelmina Live. Deze muzikale avond bevat optredens van Baby Blue, Ton Sieben, Inu Joan, Simone van Seumeren, Tamara Heuveling, Koelcell, Ben Kok, Jolanda Cools en Dirk van Hamond. Het harmonieorkest en slagwerkgroep begeleiden de avond. De afterparty is voor Baby Blue.

Zondag 29 april: Vanaf 10.00 uur een kerkdienst met medewerking van het leerlingenorkest. De mis staat onder leiding van kapelaan Pieter Zimmermann. Vanaf 14.00 uur in de Jacobahallen: Meet en Greet met harmonie Wilhelmina. Een muzikale middag waar ook de muziekgezelschappen TOG uit Berlicum, Sint Michaël uit Gestel en Lambertus uit Gemonde aan meedoen.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement