Volledig scherm
De toegangsweg naar Haanwijk bij Halder is weer opgeknapt. © Domien van der Meijden

Hobbels naar brug bij Haanwijk weer verleden tijd

SINT-MICHIELSGESTEL - De toegang naar de brug over de Dommel bij Halder, richting Haanwijk, ligt er weer netjes bij. Het wegdek was de laatste tijd wat weg gezakt.

Werknemers van gemeentewerken in Sint-Michielsgestel hebben de afgelopen dagen weer wat extra wit zand opgebracht en de straat opnieuw gelegd. De toegang naar Haanwijk op deze plek bij Halder is in de zomermaanden een belangrijke toeristische route.

Het enige jammere van dit alles: voorbij de brug is het halfverharde pad nog steeds een hotseknots-weg met veel kuilen en gaten. Dus het blijft een beetje opletten geblazen voor de fietsers die naar huize Haanwijk fietsen of het Romeins Museum.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Hof: onvoloende bewijs voor bedreiging Boxtelse burgemeester en wethouder
    PREMIUM

    Hof: onvoloende bewijs voor bedreiging Boxtelse burgemees­ter en wethouder

    DEN BOSCH/BOXTEL - Een Boxtelaar (49) is door het gerechtshof in Den Bosch veroordeeld tot 40 uur taakstraf voor het bedreigen van een opsporingsambtenaar van de gemeente Boxtel. De man ging in beroep nadat hij door de rechtbank werd veroordeeld tot een taakstraf van 60 uur voor de bedreiging van de ambtenaar en de Boxtelse burgemeester Mark Buys en een wethouder. Volgens het hof is onvoldoende bewijs voor bedreiging van de burgemeester en wethouder.

Boxtel e.o.