Volledig scherm
© Thinkstock

ABN AMRO-kantoor in Boxtel sluit de deuren

BOXTEL – De ABN Amro aan de Markt 28 in Boxtel sluit op vrijdag 9 december de deuren. Reden hiervan is dat door klanten het gebruik van de diensten van het kantoor sterk is afgenomen.

,,Wij zien al jaren het bezoek aan kantoren teruglopen, omdat onze klanten hun bankzaken steeds meer regelen waar en wanneer het hen uitkomt. Dat doen zij vooral via Internet Bankieren en met de app voor Mobiel Bankieren. Toch zijn er soms momenten dat klanten een specialist willen spreken. Die blijven natuurlijk ook beschikbaar, op afspraak in een kantoor in de buurt, bij de klant thuis aan tafel of via de webcam. En dat kan ook buiten kantoortijden. Dat noemen wij Overal en Altijd”, aldus directeur Personal Banking Klaas Ariaans.

Klanten van het kantoor in Boxtel worden binnenkort per brief ingelicht dat het kantoor sluit en dat zij welkom zijn op het voor hen dichtstbijzijnde kantoor in Oisterwijk aan de Dorpsstraat 50. De medewerkers van het kantoor in Boxtel gaan werken in één van de ABN AMRO-kantoren in de buurt. De huur van het pand aan de Markt is opgezegd.

Boxtel e.o.