Volledig scherm
© GRATIS

CDA-statenfractie op werkbezoek in Boxtel

BOXTEL - De Statenfractie van het CDA brengt vandaag een werkbezoek aan Boxtel. De politici bekijken en bespreken samen met de (raads)leden van de plaatselijke afdeling een aantal 'heikele' Boxtelse onderwerpen zoals sluiten van de dubbele overweg Tongeresestraat, vestiging van een biomassaplein en de achterblijvende woningbouw in Liempde. 

En ze wonen de officiële aftrap van de verkiezingscampagne van CDA Boxtel bij om 16.00 uur in De Rechter. De delegatie uit 'Den Bosch' bestaat uit Marianne van der Sloot (fractievoorzitter), Ton Braspenning (Landbouw & ruimte), Ankie de Hoon (Mobiliteit, Natuur & Milieu ), HuseyinBahar (Mobiliteit Oost-Brabant & Financiën) en communicatiemedewerker Ernst van Welij. 

Zij praten onder anderen met de Boxtelse raadsleden, maar ook met mensen van het dorpsberaad in Liempde (onder de woningbouw) en voorzitter Patrick van Loosbroek van ondernemersvereniging SPIN over de schaarste aan bedrijfsgrond in Boxtel en de vestiging van een biomassaplein bij Lennisheuvel.

  1. 'Biomassapleintje' gaat door ondanks zorgen Lennisheuvel

    'Bi­o­mas­sap­lein­tje' gaat door ondanks zorgen Lennisheuvel

    LENNISHEUVEL - Onrust in Lennisheuvel? Niets van gemerkt. Peter Manniën, raadslid van Combinatie'95 en zelf inwoner van het dorp, sprak gisteravond naar eigen zeggen uit ervaring. ,,En waar praten we over? Een biomassapleintje van 0,6 hectare. Kennelijk dringt het maar niet tot iedereen door dat we bedrijventerrein Vorst B niet anders kunnen invullen dan met een Greentech Park met biomassaplein. We praten hierover al sinds 2013."

Boxtel e.o.