Volledig scherm
Rian van den Langenberg rechts en Joey Verhoeven in stoel. © Noor Reigersman

Denziz with the Stars leeft in Boxtel

BOXTEL – De zaal was bomvol met toeschouwers tijdens de derde editie van het dansevenement Denziz with the Stars die zaterdagavond plaatsvond. Voordat het zover was, maakten de juryleden, onder wie Geert Hoes, een dansje, waarna de – vaak zenuwachtige – dansparen aan de beurt waren. De competitie werd uiteindelijk gewonnen door Rian de Bie en haar partner Mike van der Heijden.


Het publiek kreeg een gevarieerd dansprogramma te zien met een verleidelijke rumba van wethouder Peter van de Wiel met Monique Versteijlen. Mark van de Pol van MooiBoxtel danste toepasselijk op de muziek van de Fabeltjeskrant en het danspaar Rian de Bie en Mike van der Heijden kreeg de hele zaal mee met hun meeslepende quickstep op From Nine to Five van Dolly Parton.

“Heel leuk om mee te doen,” vond De Bie. “Het is veel meer dan dansen alleen. Ook veel gezelligheid.” Bezoeksters Marlies Hobbelen en Marria van den Hoven keken waarderend toe. “Wij hebben zelf allebei ook meegedaan,” vertelde Hobbelen. “Een leuke traditie om nu elke keer te gaan kijken. Toen wij dansten was het nog veel rustiger. Leuk dat het evenement zo’n succes is.”

Ook Kim van Stippent genoot van de avond. “Heel erg leuk, ook nadat ik alle voorbereidingen op Facebook heb gezien en nu dus in het echt. Verder is het erg leuk om hier allerlei bekenden te zien.”

Volledig scherm
Pim van Loon en Silvia van Nistelrooij. © Noor Reigersman
Volledig scherm
vlnr Mike van der Heijden en Rian de Bie. © Noor Reigersman

Boxtel e.o.