Volledig scherm
Duikers van de brandweer hebben het ontzielde lichaam van de Boxtelaar uit de Dommel gehaald. © Johan van Grinsven

Dode in Dommel is 57-jarige man uit Boxtel

BOXTEL - De man die dinsdag dood werd gevonden in de rivier De Dommel in Boxtel is een 57-jarige man uit die plaats. Dat meldt de politie woensdagochtend. De doodsoorzaak is nog altijd niet duidelijk. 

Specialisten van de politie gaan woensdag door met het onderzoek op het lichaam. Het is nog te vroeg om conclusies te trekken over de doodsoorzaak. 

Een voorbijganger vond de dode man dinsdag rond 14.00 uur in de rivier. Hoe lang de man daar al lag was toen nog niet te zeggen. De officier van dienst hield het op 'even'. De man werd maandag nog gezien, toen hij carnaval vierde in Boxtel. 

Bij de vindplaats van de Boxtelaar stonden dinsdag ook familieleden van de overleden man. Zij hadden hem sinds maandag niet meer gezien en maakten zich zorgen. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De Brasserie Kentalis in Sint-Michielsgestel nu echt open voor publiek
    PREMIUM

    De Brasserie Kentalis in Sint-Michiels­ges­tel nu echt open voor publiek

    SINT-MICHIELSGESTEL - De drie samenwerkende partijen Kentalis, Werkpad en WSD hebben dinsdagochtend De Brasserie geopend in het historische hoofdgebouw van Kentalis in Sint-Michielsgestel. Met De Brasserie is er nu een plek waar het personeel en bezoekers aan het Audiologisch Centrum wat kunnen drinken en een broodje kunnen eten. De uitspannig wordt gerund met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

Boxtel e.o.