Volledig scherm
Het traditionele einde van de carnaval in Eendegat de verbranding van de eend bij het Baanderherencollege. © Roel van der Aa

Eend en carnaval 2018 gaan in Boxtel samen in rook op

BOXTEL - Met de traditionele verbranding van de eend - het carnavalssymbool van Indegat - ging dinsdagmiddag om 17.00 uur meteen de editie carnaval 2018 in rook op. Als vanouds gebeurde het verbranden van de bovenmaatse eend bij de Kwekpoel aan de Van der Voortweg, ook dit jaar onder grote belangstelling. 

Daarbij waren als altijd alle carnavaleske hoogwaardigheidsbekleders aanwezig, jong en oud. De eendverbranding is vooral het officiële einde van het jeugdcarnaval in Boxtel; ook dit jaar gingen de volwassenen 's avonds nog even door. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De Brasserie Kentalis in Sint-Michielsgestel nu echt open voor publiek
    PREMIUM

    De Brasserie Kentalis in Sint-Michiels­ges­tel nu echt open voor publiek

    SINT-MICHIELSGESTEL - De drie samenwerkende partijen Kentalis, Werkpad en WSD hebben dinsdagochtend De Brasserie geopend in het historische hoofdgebouw van Kentalis in Sint-Michielsgestel. Met De Brasserie is er nu een plek waar het personeel en bezoekers aan het Audiologisch Centrum wat kunnen drinken en een broodje kunnen eten. De uitspannig wordt gerund met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

Boxtel e.o.