Volledig scherm
Optreden van Guus Meeuwis tijdens huldiging van PSV. © ANP

GELUK voor Boxtel: albumpresentatie Guus Meeuwis in Podium Boxtel

BOXTEL - Guus Meeuwis brengt aanstaande vrijdag een nieuwe plaat uit. Het album heet GELUK en wordt dezelfde dag nog gepresenteerd in Boxtel.

In het kader van de nieuwe cd is Guus Meeuwis met zijn band de hele week te gast bij RTL Late Night. Maandagavond bepaalde presentator Humberto Tan waar de albumrelease zou plaatsvinden. Dat deed hij door met een geblindeerde zonnebril op zijn neus een dartpijltje te gooien op rondspinnende kaart van Nederland. ,Wij vinden dat geluk moet bepalen waar wij gaan spelen', aldus Meeuwis in het programma. Het toeval wilde dat het pijltje op Boxtel landde en dus vindt de albumpresentatie aanstaande vrijdag plaats op steenworp afstand van zijn woonplaats Tilburg.


Tekst loopt verder onder de video.

Dinsdagmiddag ging het management van Meeuwis op locatiebezoek in Boxtel. De keuze viel uiteindelijk op Podium Boxtel, zo maakte de zanger diezelfde avond nog bekend in RTL Late Night. 

Tijdens de release van GELUK zal Meeuwis naast enkele nummers van het nieuwe album ook golden oldies laten horen. Het is volgens zijn management de bedoeling dat ook 'gewone' Boxtelaren kunnen genieten van zijn muziek. De Brabantse zanger maakte dinsdagavond in RTL Late Night bekend dat er plaats is voor 300 gasten. Ten minste de helft van de tickets zal beschikbaar zijn voor inwoners van de gemeente Boxtel. Zij kunnen zich op de website van Guus Meeuwis aanmelden voor de gastenlijst en maken zo kans op kaartjes voor de 'secret showcase' op vrijdagmiddag 18 mei tussen 15.00 en 16.00 uur. 

Vanaf 31 augustus toert Guus Meeuwis door heel Nederland, de ticketverkoop start aanstaande zaterdag op zijn website. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement