Volledig scherm
De Gibson Brothers traden twee jaar geleden op tijdens het 40UP-festival in Eindhoven. © Jean Pierre Reijnen/fotomeulenhof

Gibson Brothers en Snap tijdens Back 2 the Music in Liempde

LIEMPDE - Twee grote namen van weleer heeft de organisatie van Back 2 the Music in Liempde voor dit evenement op 21 september gestrikt. Deze editie komen The Gibson Brothers en Snap! naar het dorp om het festijn van muziekvereniging De Kromploegers op te luisteren.

De eerste editie van Back 2 the Music, met een gastoptreden van de Amerikaanse discoformatie The Trammps, is de organisatie vorig jaar blijkbaar goed bevallen. De opzet van het evenement wordt dit keer herhaald. Naast The Gibson Brothers - bekend van jaren zeventig-hits als 'Que Sera Mi Vida', 'Non Stop Dance' en 'Cuba'- treedt Snap op. Die tweemansformatie had in de jaren negentig succes met onder meer de eurodancehits 'Eternity', 'The Power' en 'Rhythm is a Dancer'.   

In de feesttent op d'n Tip treden verder op dj Henri Schalkx, De Kromploegers & Friends - deze editie met Esther van Heeswijk en Mark Peeters- en de dansers van Black & Brownie. 

Een kaartje kost 17,50 euro en is te bestellen via e-mail: kromploegers@gmail.com. De show begint vrijdagavond 21 september om 20.00 uur in Liempde.