Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Getty Images

Groen licht voor Oktoberfest Boxtel

BOXTEL - Burgemeester Marc Buijs handhaaft de vergunning voor het Oktoberfest 20 en 21 oktober op het parkeerterrein bij de Oude Ketting in Boxtel. Tegen het evenement werd door omwonenden bezwaar gemaakt. 

Desondanks ziet Buijs geen probleem het te laten doorgaan. Wel zijn in de vergunning de geluidsnormen aangescherpt. Vandaag zou de rechtbank in Den Bosch een verzoek behandelen van omwonenden om de vergunning te schorsen. Die zitting is voorlopig geschrapt.

  1. Inktober in acht jaar vanuit Utah de hele wereld over, tot in Boxtel

    Inktober in acht jaar vanuit Utah de hele wereld over, tot in Boxtel

    Inktober - elke dag een tekening online publiceren - is in 2009 bedacht door de Amerikaanse illustrator Jake Parker. Om zijn eigen vaardigheden te verbeteren, zijn creativiteit te stimuleren en om op een positieve wijze naar buiten te treden. Zijn initiatief sloeg in als een bom en inmiddels doen wereldwijd duizenden tekenaars mee aan Inktober. In oktober 2014 bijvoorbeeld werden meer dan 100.000 tekeningen op sociale media gedeeld met de hashtag Inktober. Volgens Parker werden een jaar later alleen al op Instagram meer dan 1 miljoen tekeningen gezet.

Boxtel e.o.