Volledig scherm
Een eerdere editie van We Are Electric, toen nog op het E3-Strand in Eersel. Komend jaar strijkt We Are Electric neer op Landgoed Velder in Liempde. © Fotopersburo van de Meulenhof bv

Groot muziekfestival We Are Electric verkast naar Liempde: The Prodigy en Justice op landgoed Velder

LIEMPDE - Het dancefestival We Are Electric verruilt komend jaar het E3-Strand in Eersel voor landgoed Velder in Liempde. En pakt in juli meteen flink uit met acts als The Prodigy en Justice. 

Volledig scherm
The Prodigy in 2015 tijdens We Are Electric. © Kees Martens

Het Lowlands van de dancemuziek. Dat wil de organisatie van dancefestival We Are Electric worden op de nieuwe locatie, Landgoed Velder in Liempde. Na drie jaar op het E3-Strand in Eersel vond de organisatie de tijd rijp om te verhuizen. De eerste editie op Velder is in het weekeinde van 6 tot en met 8 juli 2018. Het gaat nu om een contract voor vijf jaar. ,,Velder vinden we een waanzinnig mooie locatie", zegt directeur Peter Sanders van de BV Event Warehouse, dat ook onder meer Paaspop en concerten in het Klokgebouw in Eindhoven organiseert. Event Warehouse werkt voor We Are Electric samen met Mojo en het bedrijf Fourmation Entertainment. 

We Are Electric Weekender pakt op de nieuwe locatie meteen stevig uit met wereldtoppers als The Prodigy, het Franse house-duo Justice en de Zweedse dj Eric Prydz. De Britse dance-act The Prodigy, vooral bekend van hits als Firestarter en Smack My Bitch Up, stond eerder al op We Are Electric en Paaspop. Ook bevestigd   zijn onder anderen Dave Clarke, Gramatik, MHD, Noisia, Vitalic, San Holo, Equalz en Zwart Licht.  

Kaarten voor het festival kosten 89 tot 99 euro voor drie dagen, inclusief de camping. De kaartverkoop start zaterdag 9 december om 10.00 uur. Toegang alleen voor bezoekers vanaf 18 jaar. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement