Volledig scherm
De kopgroep op de kandidatenlijst van INbox, van links naar rechts Guus Eltink, Marria van den Hoven, Herman van Wanrooij, Jaqueline Bekkers, Jan de Koning en Geertje Schellekens. © INbox

Herman van Wanrooij kopman van INbox bij verkiezingen

BOXTEL - Herman van Wanrooij is de lijsttrekker van de partij INbox voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart. Hij is ook de beoogd wethouder namens zijn partij, die twee zetels in de gemeenteraad heeft. 

Volledig scherm
Herman van Wanrooij, lijsttrekker en beoogd wethouder © INbox

Op plek 2 en 3 zijn de beide raadsleden Jan de Koning en Marria van den Hoven te vinden. Van den Hoven is de beoogde fractievoorzitter van INbox. De top zes van de kandidatenlijst bestaat verder uit Guus Eltink, Jaqueline Bekkers en Geertje Schellekens.  

Van Wanrooij gaat op voor een tweede periode als wethouder. Mocht zijn partij niet in in het college komen, dan neemt hij niet in de gemeenteraad plaats, meldt hij. Het motto waarmee INbox de verkiezingen ingaat luidt: 'Gewoon doen wat werkt'. 

  1. Alarm SintLucas gaat wéér af, maar wil dit keer niet meer uit: buren liggen uren wakker
    PREMIUM

    Alarm SintLucas gaat wéér af, maar wil dit keer niet meer uit: buren liggen uren wakker

    BOXTEL - Omwonenden van het SintLucas in Boxtel hebben zaterdagnacht en zondagochtend veel last gehad van het inbraakalarm van de school. Dat ging af rond 02.00 uur en werd pas om 11.00 uur in de ochtend uitgezet. ,,Dit gebeurt wel twee keer per week, maar dan duurt het maar vijf minuten'', zegt een buurvrouw. Volgens directeur Paul Hamel van de school trad er een storing op in een brandmelder en komt er maandagochtend vroeg direct iemand om de boel te repareren.

Boxtel e.o.