Volledig scherm
De ING aan de Molenstraat in Boxtel gaat dicht. © Google Streetview

ING-vestiging in Boxtel gaat dicht

BOXTEL - Weer een bankfiliaal dicht in Boxtel. In december 2016 sloot de ABN-AMRO-vestiging aan de Markt, binnenkort de ING aan de Molenstraat. Per 3 april om 16.00 uur laat ING per brief aan klanten weten. 

Omdat 'de huidige marktomstandigheden ons vragen kritisch naar onze kosten te kijken' en omdat veel mensen mobiel bankieren.

Het dichtstbijzijnde filiaal van de bank is voor de Boxtelse klanten voortaan kantoor Vught aan de Raadhuisstraat. Voor 'kleine' bankzaken kunnen zij terecht bij het ING Servicepunt Boxtel in de Bruna aan de Rechterstraat in Boxtel

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Hof: onvoloende bewijs voor bedreiging Boxtelse burgemeester en wethouder
    PREMIUM

    Hof: onvoloende bewijs voor bedreiging Boxtelse burgemees­ter en wethouder

    DEN BOSCH/BOXTEL - Een Boxtelaar (49) is door het gerechtshof in Den Bosch veroordeeld tot 40 uur taakstraf voor het bedreigen van een opsporingsambtenaar van de gemeente Boxtel. De man ging in beroep nadat hij door de rechtbank werd veroordeeld tot een taakstraf van 60 uur voor de bedreiging van de ambtenaar en de Boxtelse burgemeester Mark Buys en een wethouder. Volgens het hof is onvoldoende bewijs voor bedreiging van de burgemeester en wethouder.

Boxtel e.o.