Volledig scherm
Anouk van Beerlage is uitgeroepen tot winnaar van de wedstrijd ‘Meest bijzondere Kribke’ van de Kribkesroute in Liempde. © SPPiLL

Lego-kerststal uitgeroepen tot Meest bijzondere Kribke van Liempde

LIEMPDE - De 'Lego-kerststal' van Anouk van Beerlage aan de Strijpenhof is zaterdag uitgeroepen tot Meest bijzondere Kribke van de Kribkesroute in Liempde. Deze route bestaat uit vier wandelroutes langs ruim 210 kerststallen. 

De tweede prijs ging naar de Buurtvereniging Kasteren met haar levensgrote kerststal in de Kasterensestraat. De buurmannen Kees van Aarle en Frans van den Biggelaar wonnen de derde prijs. Zij hebben hun kerststal in de Barrierweg compleet van berkenhout gemaakt. 

De werkgroep van de Kribkesroute  maakte samen met kapelaan Geoffrey de Jong zaterdag een rondje langs de prijswinnaars. 

Grootste van Nederland

Met ruim 210 kerststallen is de Kribkesroute in Liempde de grootste kerststallenroute van Nederland. Het is voor het zesde jaar dat deze op touw wordt gezet, maar voor het eerst was er ook een verkiezing aan gekoppeld. De Kribkesroute is nog te lopen tot en met Drie Koningen op 6 januari. Startpunt is het voormalige gemeentehuis aan het Raadhuisplein in Liempde. Daar is ook de route te verkrijgen, evenals bij café De Durpsherberg, Het Wapen van Liempde, Café ’t Huukske en ’t Struifhuis. Of online via de website

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement