Volledig scherm
Liempde treft voorbereidingen aftrap Top 2000-stemweek. © Noor Reigersman

Liempde bereidt zich voor op aftrap Top 2000-stemweek

LIEMPDE – De voorbereidingen voor de feestelijke aftrap van de Top 2000-stemweek, die vrijdagochtend plaatsvindt in Liempde, zijn in volle gang.

Tijdens de aftrap bruist Liempde van de activiteiten. Zo is er een kinderwedstrijd waarmee de deelnemer met de mooist geknutselde eierdop een prijs kan winnen. Dit is een knipoog naar het thema 'vrijdag ei-dag' tijdens het radioprogramma Ekdorp in de Ochtend. Ook is er een boter-kaas-en-eierenspel van één bij één meter en kan er geknutseld worden met oude lp’s. Op drie grote zeilen kunnen mensen hun favoriete lied opschrijven, om zo een eigen Liempde Top 2000 te krijgen. Die wordt op 30 december gedraaid in Het Wapen van Liempde.

Ook voor de inwendige mens wordt tijdens de aftrap goed gezorgd. Bezoekers kunnen aanschuiven voor een ontbijt. De Top 2000-bus haalt vrijdagochtend eerst vlogger Bart Jennissen bij de Coop op en rijdt dan naar het Raadhuisplein onder begeleiding van Fanfare Concordia, die de tune van de Top 2000 speelt. Om 8.00 uur arriveert de bus en de aftrap is om 8.45 uur.

Boxtel e.o.