Volledig scherm
Inge van den Biggelaar.

Liempdse komt met nieuwe single

LIEMPDE - Inge van den Biggelaar, bekend onder de naam Inch, heeft een nieuwe single: 'Liberty'. Deze maand verschijnt de single ook in het Nederlands.

Inch is vooral bekend van haar tijd bij Maywood, waar ze in 2009 als de donkerharige wederhelft van Alice Maywood deel van uitmaakte. Dat duurde een paar jaar. Daarvoor werkte ze al als studiozangeres en acteerde in diverse musicals (onder andere in ‘Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen’).

De Liempdse, moeder van twee tieners, vertelt in de krant van dinsdag openhartig over haar liefde voor muziek, haar carrière en haar leven voordat ze weer ging optreden. Maar hoe oud ze is, wil ze dan weer níet zeggen. „Dat kan ik echt niet onthullen! Het hele fenomeen ouder worden is echt een ding in dit wereldje, vraag maar aan andere zangeressen of actrices. Ik merk dat er stickertjes geplakt worden op oudere vrouwen in dit wereldje. Daar heb ik een hekel aan.”

  1. Foto-expositie in MUBO Boxtel is feest der herkenning voor zestigplussers

    Foto-expositie in MUBO Boxtel is feest der herkenning voor zestigplussers

    BOXTEL - Het is een zaterdagmiddag in mei 1957 als de 4,5-jarige Fransje Hoffmans door zijn moeder wordt meegenomen naar de fotostudio van Harrie Janssen aan de Prins Hendrikstraat in Boxtel. Moeder Hoffmans sloot haar snoepwinkel aan de Burgakker speciaal voor deze fotoafspraak een uurtje en deed haar zoontje zijn zondagse blauwe matrozenpakje aan. Op deze zaterdagmiddag 17 februari bijna 61 jaar later bekijkt Frans Hoffmans glunderend het zwart-wit-studioportret dat toen van hem gemaakt is. ,,Ik was teleurgesteld dat ik niet met de voetbal in de fotostudio mocht spelen."

Boxtel e.o.