Volledig scherm
Inge van den Biggelaar.

Liempdse komt met nieuwe single

LIEMPDE - Inge van den Biggelaar, bekend onder de naam Inch, heeft een nieuwe single: 'Liberty'. Deze maand verschijnt de single ook in het Nederlands.

Inch is vooral bekend van haar tijd bij Maywood, waar ze in 2009 als de donkerharige wederhelft van Alice Maywood deel van uitmaakte. Dat duurde een paar jaar. Daarvoor werkte ze al als studiozangeres en acteerde in diverse musicals (onder andere in ‘Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen’).

De Liempdse, moeder van twee tieners, vertelt in de krant van dinsdag openhartig over haar liefde voor muziek, haar carrière en haar leven voordat ze weer ging optreden. Maar hoe oud ze is, wil ze dan weer níet zeggen. „Dat kan ik echt niet onthullen! Het hele fenomeen ouder worden is echt een ding in dit wereldje, vraag maar aan andere zangeressen of actrices. Ik merk dat er stickertjes geplakt worden op oudere vrouwen in dit wereldje. Daar heb ik een hekel aan.”

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bij Dierenwelzijncentrum In 't Veld is de vakantie al lang begonnen
    PREMIUM
    Zomer vol zorg

    Bij Dierenwel­zijn­cen­trum In 't Veld is de vakantie al lang begonnen

    HAAREN - Het toegangshekje van Dierenwelzijncentrum In 't Veld zwaait geregeld open. Baasjes die hun huisdieren brengen. ,,Luna kwispelde met haar staart", merkt Sabrina Grim uit Den Bosch op. ,,Denk dat de hond de geur herkende. Wij gaan op vakantie. Luna logeert in Haaren. Voor haar ook een uitstapje. Luna is een echte 'buitenhond'; kan hier op de weiden om de hokken rennen en spelen. Ze kreeg het even moeilijk bij het afscheid, maar zag onze hond net met een verzorger vrolijk naar binnen lopen."

Boxtel e.o.