Volledig scherm
Op de Markt in Boxtel ging het afgelopen weekeinde helemaal mis. Een 21-jarige man werd met verwondingen aan zijn hoofd naar het ziekenhuis gebracht. © copyright Marc Bolsius

Man (20) meldt zich op politiebureau na grote vechtpartij op Markt in Boxtel

BOXTEL - Een 20-jarige man uit Boxtel is dinsdagochtend rond 11.00 uur opgepakt voor betrokkenheid bij de grote vechtpartij op de Markt afgelopen weekend.

De man meldde zichzelf op het politiebureau. 

Bij de vechtpartij op de markt in de nacht van zaterdag op zondag raakte een 21-jarige man gewond bij een mishandeling. Hij liep verwondingen op aan zijn hoofd en moest naar het ziekenhuis. Twee andere personen liepen lichte verwondingen op.

De verdachte zit vast voor onderzoek.

Zondag kwam rond 2.25 uur bij de politie een melding dat er door meerdere personen gevochten zou worden. Toen agenten op de Markt kwamen, troffen zij daar meerdere personen aan op straat en de sfeer was onrustig. Een 39-jarige man uit Boxtel werd ter plekke aangehouden voor het beledigen van een agent. Een 21-jarige man uit Boxtel werd aangehouden omdat hij na meerdere waarschuwingen niet reageerde op aanwijzingen van de politie. De beelden van de mishandeling zouden heel heftig zijn.

Download de gratis nieuwsapp van het BD. Zo bent u altijd en overal op de hoogte van het laatste nieuws. Download nu de nieuwe versie in de Apple App Store (iOS) of de Google Play Store (Android).