Volledig scherm
© Ron Magnée

Michel de Groot van Ocean 7 uit Waalre heeft grootse plannen met Heilig Hartkerk Boxtel

BOXTEL - Als het aan ondernemer Michel de Groot (47) uit Waalre ligt, bruist het binnenkort van de activiteiten in de Heilig Hartkerk in Boxtel. De Groot wil de leegstaande kerk omdopen tot 'Sacre Coeur', een stijlvol en flitsend centrum waar evenementen, theater- en muziekvoorstellingen en feestjes kunnen worden gehouden.

,,Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en op zoek naar een kerk om iets in te beginnen", zegt De Groot die tevens eigenaar is van het evenementenpaviljoen Ocean 7. ,,Een kerk is een keer iets anders. Er waren er meerdere beschikbaar maar de kerk in Boxtel is één van de mooiste."

  1. Boxtel als het centrum van de wereld

    Boxtel als het centrum van de wereld

    BOXTEL - Een groep Canadezen uit Edmonton nam al een kijkje. Vanuit China lopen ze figuurlijk de deur plat. En ook Brazilië en de buren uit België en Duitsland zijn te gast geweest. Boxtel als centrum van de wereld. En Boxtel ook met de ambitie die wereld een zetje de goede kant op de duwen. Met de ontwikkeling van het Greentech Park op bedrijventerrein Vorst B nabij Lennisheuvel. Het moet als voorbeeld dienen hoe met de verwerking van waardevolle grondstoffen in groene afvalstromen (zoals snoeihout en bermmaaisel) om te gaan.

Boxtel e.o.