Volledig scherm
Trompetist en leider van het orkest Maarten Termeer van orkest de Kromploegers. © copyright Marc Bolsius

Muziek jubileum De Kromploegers uit Liempde: 'Het feesten zit in onze genen'

LIEMPDE - Over enkele weken is het zover voor de muzikanten van de Kromploegers uit Liempde. In gemeenschapshuis De Serenade wordt nu nog flink gerepeteerd voor het grote jubileumfeest dat gehouden gaat worden van vrijdag 22 september tot en met zondag 24 september.

Ter gelegenheid van het vijftigjarig bestaan van deze muziekgroep wordt er groots uitgepakt. Zo zijn tijdens het Back 2 the Music feest op vrijdag de leden van de wereldberoemde Amerikaanse discoband The Trammps te bewonderen.

De zaterdag is ingeruimd voor het traditionele oktoberfest 4.0. Op beide avonden zullen alle negentien leden van de Kromploegers acte de présence geven, aangevuld met gastmuzikanten.

Vervolgens is er op zondag nog de mogelijkheid om uitgebreid te komen proeven, eten en drinken tijdens het Proeflokaal Liempde. Dit wordt georganiseerd in samenwerking met de Stichting Promotie Projecten in Leefbaar Liempde (SPPILL).

De grote tent die ter gelegenheid van dit spektakel wordt opgezet zal verrijzen op evenemententerrein d'n Tip in Liempde.

Kaarten voor deze muzikale feestavond zijn nog te bestellen via: 50jaarkromploegers@gmail.com.