Neergestoken man gevonden in Boxtel, politie heeft sporenonderzoek gedaan

UPDATEBOXTEL - Een man is zaterdagavond gewond gevonden op straat in de omgeving van de Stationsstraat en de Kasteellaan in Boxtel. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht met onbekende verwondingen.

Volgens de politie is de man waarschijnlijk het slachtoffer geworden van een steekpartij. Een mogelijke dader is de politie nog niet op het spoor. Een forensisch team van de politie heeft de omgeving uitgekamd op zoek naar sporen.

De melding bij de hulpdiensten kwam rond 21.40 uur binnen. Een traumahelikopter werd opgeroepen om het slachtoffer te helpen. De man is uiteindelijk per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Volledig scherm
De politie inventariseert alle mogelijke sporen. © Sander van Gils
Volledig scherm
De politie heeft de omgeving afgezet voor sporenonderzoek. © Sander van Gils
Volledig scherm
Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. © Bernt van Dongen / FPMB
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De Brasserie Kentalis in Sint-Michielsgestel nu echt open voor publiek
    PREMIUM

    De Brasserie Kentalis in Sint-Michiels­ges­tel nu echt open voor publiek

    SINT-MICHIELSGESTEL - De drie samenwerkende partijen Kentalis, Werkpad en WSD hebben dinsdagochtend De Brasserie geopend in het historische hoofdgebouw van Kentalis in Sint-Michielsgestel. Met De Brasserie is er nu een plek waar het personeel en bezoekers aan het Audiologisch Centrum wat kunnen drinken en een broodje kunnen eten. De uitspannig wordt gerund met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

Boxtel e.o.