Volledig scherm

Nieuwe single zangeres Inch met Soca Boy

LIEMPDE - De Liempdse zangeres Inch (Inge van den Biggelaar) heeft samen de frontman van de Soca Boys een nieuwe single opgenomen onder de titel Late at Night.

Het nummer is een uptempo cover van het bekende liedje uit de jaren tachtig van het zangduo Maywood. De muziek is inmiddels voorzien van een bijpassende clip die op Youtube is te zien en te horen.

De Soca Boys hadden vijftien jaar geleden wereldhit met het aanstekelijke nummer Follow the Leader. Hun frontman, die zich tegenwoordig B.Soca laat noemen, zingt, roept en rapt vrolijk op het nummer van Inch mee.

Eerder coverde Inch al het nummer Rio, ook een hit van het Maywood uit de jaren tachtig en voorzag het nummer van een eigentijds, fris jasje.

Het is niet toevallig dat Inge weer een liedje covert van Maywood. Enkele jaren geleden trachtte Alice van Maywood (de lange blondine die vaak achter de piano plaatsnam) het zangduo nieuw leven in te blazen. Hiervoor liet ze haar zus links liggen, met wie ze al jaren in onmin leefde, maar organiseerde audities. Inge wist deze te winnen en ging met Alice op tournee als de nieuwe Maywood.

Official video INCH Late at Night (Feat. VAN B.SOCA) Music produced by Roel Jongenelen www.roeljongenelen.nl - Co Produced by Sonic Solutions Video made by Creaktor.com and J.S.Weastell / Evecreations Download: iTunes:https://itunes.apple.com/nl/album/late-at-night-feat.-van.b.soca/id648328084 538 Downloadshop: http://538downloads.nl/search.php?q=inch%20late%20at%20night Thanks to: Lotte, Eva, Ivana, Laura, Dominique, Sara, Marcella, Jacqueline, Eric and Jake. Special Thanks to: MagicFX and 11B Locomotion
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Meierij