Volledig scherm
De organisatie verwacht 2500 bezoekers © Renée Muller

Ondanks regen genieten bezoekers van LandaGucha in Liempde

LIEMPDE - Het gloednieuwe festival LandaGucha in Liempde verwachtte zaterdag 2500 bezoekers. Rond het middaguur betraden de eerste mensen Landgoed Velder, hun eerste reacties zijn positief.

“Het is eens een keer wat anders dan links de munten, rechts de wc’s en in het midden de mainstage”, vertelt Melvin Luijkx (22). “Het is leuk gemaakt, erg creatief.” Ook Sanne Schellens (19) is positief. “Het decor ziet er erg leuk uit en de entree is niet duur.”

“Normaal gesproken organiseren we festivals met 15.000 bezoekers, dus dit is wel even iets anders”, vertelt Geertje van Zoggel van Par-T. “Met LandaGucha wilden we een intiemer festival creëren, met een wat alternatievere doelgroep. We hebben heel veel kleine hoekjes waar bezoekers kunnen zitten, ze kunnen hun haar laten doen en een massage krijgen.” Over de locatie is goed nagedacht. “We komen eigenlijk uit Middelbeers, maar hebben expres voor deze plek gekozen omdat we hier kunnen groeien. In de bomen om het landgoed hangt verlichting, wat vanavond zorgt voor nog meer sfeer.”

Volledig scherm
“Het is eens een keer wat anders dan links de munten, rechts de wc’s en in het midden de mainstage”, vertelt Melvin Luijkx (22).

Boxtel e.o.