Volledig scherm
open dag BHC Boxtel © N Reigersman

Open dag Baanderherencollege trekt veel belangstellenden

BOXTEL - Al vanaf het eerste moment stroomden de belangstellende toe tijdens de open dag van het Boxtelse Baanderherencollege. De leerlingen toonden zich enthousiast over het computeronderwijs.

Onder hen Niels Looman uit Schijndel. ,,Dit lijkt me een leuke school en goed in technologie. Het liefst ga ik hiernaartoe, maar het is wel erg ver fietsen vanuit Schijndel. Dus ik twijfel nog een beetje."

Voor Loes van der Zanden uit Schijndel was het fietsen geen obstakel. ,,Ik fiets liever wat verder als het maar een goede school is. Ik ga de theoretische leerweg doen." In het technieklokaal maakte Teun van der Burg uit Boxtel een naambordje met 'Teun 'erop', van het lassen tot en met het boren van een gaatje om het op te hangen. ,,Hartstikke leuk om te doen. Ik kies voor deze school."

  1. 'Biomassapleintje' gaat door ondanks zorgen Lennisheuvel

    'Bi­o­mas­sap­lein­tje' gaat door ondanks zorgen Lennisheuvel

    LENNISHEUVEL - Onrust in Lennisheuvel? Niets van gemerkt. Peter Manniën, raadslid van Combinatie'95 en zelf inwoner van het dorp, sprak gisteravond naar eigen zeggen uit ervaring. ,,En waar praten we over? Een biomassapleintje van 0,6 hectare. Kennelijk dringt het maar niet tot iedereen door dat we bedrijventerrein Vorst B niet anders kunnen invullen dan met een Greentech Park met biomassaplein. We praten hierover al sinds 2013."

Boxtel e.o.