Zo ziet het uitgebrande complex aan de Eindhovenseweg in Boxtel er nu uit. De eigenaar gaat het monumentale deel zeker restaureren.
Volledig scherm
Zo ziet het uitgebrande complex aan de Eindhovenseweg in Boxtel er nu uit. De eigenaar gaat het monumentale deel zeker restaureren. © Johan van Grinsven

Restauratie van uitgebrand monument in Boxtel is zeker

BOXTEL - De kap van de onlangs uitgebrande monumentale villa aan de Eindhovenseweg in Boxtel moet definitief afgeschreven worden. Dat geldt ook voor de zoldervloer en alle kozijnen in het pand. Maar eigenaar IMvest Vastgoed uit Schijndel is inmiddels zeker van dat het karakteristieke gebouw gerestaureerd kan worden. Dat meldt Ronald van Heeswijk van de projectontwikkelaar desgevraagd.

0 reacties

  1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
    Update

    1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

    Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.