Volledig scherm
Singer-songwriter Shawn Mayer uit Iowa speelde in een tuin in de Koestraat © Hettie van der Ven

Ultiem ontspannen tijdens huiskamerfestival Live in Liempde

LIEMPDE - Met de voeten in het zwembad of languit op een trampoline liggend genieten van zang, toneel en scherpe grappen en tussendoor nog worden voorzien van een koel drankje of stuk meloen. Meer ontspanning is nauwelijks denkbaar. Het was zondagmiddag dan ook goed toeven op de vier locaties van het huiskamerfestival Live in Liempde. De optredens vonden vanwege het warme weer overigens in geen enkele huiskamer plaats, maar veelal in tuinen.

Aan de Koestraat had singer-songwriter Shawn Mayer uit Nashville, Verenigde Staten zich opgesteld tussen het speelhuisje en de schommels. Zichzelf begeleidend op gitaar zong ze haar persoonlijke repertoire. Het publiek zat dicht rondom haar heen, op schoolbankjes, barkrukken, aangerukte stoelen of de trampoline.

Zwembad
Een steenworp verder aan de Eikendaal vertelde tonprater Andy Marcelissen zijn grappen aan de rand van het zwembad in de tuin van familie Beerens en om de hoek werd in de tuin van Cultuurlogies Looeind het toneelstuk ‘Kortsluiting’ gespeeld in regie van Lieke Faber.

De grote loods van aannemersbedrijf Van Nunen op bedrijventerrein Daasdonk, normaal vol bouwmaterialen, was voor de gelegenheid in gericht als concertzaal voor Fanfare Concordia en vocalisten Lisa van Nunen en Fons van Heesch jr. De tweehonderd toeschouwers werden door een gids in vier groepen langs alle optredens geleid voor culturele ontspanning ten top.

Volledig scherm
Het toneelstuk Kortsluiting in regie van Lieke Faber in de tuin van Cultuurlogies Looeind © Hettie van der Ven
Volledig scherm
Tonprater en dichter Andy Marcelissen in de tuin van familie Beerens aan de Eikendaal © Hettie van der Ven
Volledig scherm
Fanfare Concordia met vocalisten Lisa van Nunen en Fons van Heesch jr in de loods van aannemersbedrijf Van Nunen © Hettie van der Ven

Boxtel e.o.