Volledig scherm
De auto op zijn kant. © Politie Boxtel

Vandalen vernielen in Boxtel en zetten auto op zijn kant

BOXTEL -  Boxtel is zondag getroffen door een spoor van vernielingen.  In de omgeving van de Robert Schumanlaan werden auto's vernield, gekanteld en de ruiten van een bushokje ingegooid. De politie heeft al enkele aangiften binnen, maar nog geen spoor van de daders.

Lees door onder de foto

Volledig scherm
Een vernield bushokje. © Politie Boxtel

De foto's die het politieteam van Boxtel op Facebook plaatste zeggen genoeg: zinloze vernielingen aan de Robert Schumanlaan, de Europalaan en De Pellenwever. Van een taxibus die geparkeerd stond aan de Schumanlaan werden de zijruiten ingegooid, waardoor de bus hoogstwaarschijnlijk maandag niet gebruikt zal kunnen worden.  Schuilen in de bushalte aan de Europalaan gaat ook even niet meevallen, want de de vandalen hebben daar de grote ruiten ingegooid waardoor de halte en nabije omgeving bezaaid zijn met glas.

Een ander staaltje van vernielzucht werd aangetroffen op het parkeerterrein aan De Pellenwever. Daar werden auto's vernield, waarvan er één met vereende krachten op de zijkant tegen een andere auto aan werd gekieperd.

De politie weet niet zeker of alle vernielingen door dezelfde daders gepleegd zijn, maar heeft in ieder geval een oproep uitgedaan aan getuigen om zich te melden.

Volledig scherm
De vernielde taxibus © Politie Boxtel
Volledig scherm
Gekanteld tegen een andere auto. © Politie Boxtel
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement