Volledig scherm
De kiosk op zijn oude plek. © Gemeente Boxtel

Waar moet de Boxtelse kiosk heen?

BOXTEL - De gemeente Boxtel zit aardig omhoog met de kiosk die ooit op de Markt stond. Het ding moest daar wijken en zou na zeven jaar opslag op de gemeentewerf eindelijk weer een plekje krijgen in het park in Boxtel-Oost. Maar daar willen ze 'm echt niet, dus nu rest de vraag: waar moet Boxtel heen met de kiosk, wie heeft een goed idee?

Lang leek het of de oude kiosk van Boxtel weer van stal zou worden gehaald en een plek zou krijgen in het park in Boxtel Oost. Maar de gemeente begint er niet aan nu enkele bewoners dreigen om tot aan de Raad van State te gaan procederen. Ze vrezen dat de kiosk een hangplek wordt. Tot grote teleurstelling van het Wijkplatform Oost.

Dus blijft de kiosk op de gemeentewerf, waar ze al sinds 2009 staat. Daar kwam het bouwsel, een ontwerp van de Boxtelse architect Paul Strik, toen ze in 2009 van de Markt werd verwijderd voor de bouw van de Croon.

De gemeente ziet voorlopig geen nieuwe plek. Waar zou u de kiosk plaatsen? Reageer onder dit artikel of via oproep@bd.nl

Boxtel e.o.