Volledig scherm
Woningcorporatie Sint Joseph pakt volgend jaar weer een grootonderhoudsproject op in Selissen, Boxtel. Dit keer in de Sint Willibrordstraat en de Keizerstraat. © BD

Zeventig woningen opgeknapt in wijk Selissen, Boxtel

BOXTEL - Groot onderhoud aan 38 eengezinswoningen en 32 duplexwoningen in de St. Willibrordstraat en de Keizerstraat in Boxtel staat volgend jaar op de rol. Woonstichting Sint Joseph uit Boxtel is het overleg gestart met de bewoners van deze zeventig huurwoningen.

Sint Joseph wil zelf in ieder geval bereiken dat de woningen energiezuiniger worden, minimaal energielabel B, maar als het kan nog beter. Volgens een woordvoerster van de corporatie worden de woningen ook zeker technisch gemoderniseerd. Verder wordt de veiligheid waar nodig verbeterd, zo worden gas en elektra gekeurd en ook brengt de woonstichting nieuw hang- en sluitwerk aan, volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Sint Joseph gebruikt dit jaar onder meer om de wensen van de bewoners te inventariseren en te bekijken wat van die wensen haalbaar is. Aannemer Hendriks Coppelmans gaat de klus uitvoeren voor de Boxtelse wooncorporatie.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement