Het straatje De Muur van Toebes is dicht, althans dat zeggen borden aan beide zijden. In werkelijkheid duurt het nog even voor het echt afgesloten wordt.
Volledig scherm
PREMIUM
Het straatje De Muur van Toebes is dicht, althans dat zeggen borden aan beide zijden. In werkelijkheid duurt het nog even voor het echt afgesloten wordt. © Ed van Alem

Afsluiting Muur van Toebes in Cuijk valt slecht: ‘We worden voor automobilisten onbereikbaar’

CUIJK - Het lijkt een straatje van niks, De Muur van Toebes. Smal, ingeklemd tussen de imposante Martinuskerk van Cuijk en het knusse Turkse restaurant Semra. Maar het straatje is van groot belang voor de doorstroming van verkeer en de bereikbaarheid van kerk en bedrijven. En nu wil de gemeente een paaltje zetten, zodat auto’s er niet meer door kunnen. Daar is niet iedereen gelukkig mee. 

0 reacties

  1. Brabantse carnavalskrakerverkiezing: stuur jouw nummer in

    Brabantse carnavals­kra­ker­ver­kie­zing: stuur jouw nummer in

    Vorig jaar vierden we carnaval voor het eerst sober, heel sober. Het feestje vond vooral digitaal plaats. En dat was gelukkig mogelijk omdat er nog een hoop carnavalsplaten gemaakt werden. Carnaval 2022 ziet er misschien nog niet uit zoals we gehoopt hadden, maar dat is geen reden om de carnavalskrakerverkiezing te schrappen. We gaan gewoon weer op zoek naar de beste meedeiner, de vrolijke noot, het beste Brabantse carnavalsnummer!