Foto ter illustratie
Volledig scherm
Foto ter illustratie © Ben Steffen

Agent uitschelden voor 'kutwout'? Dat kost je tegenwoordig 750 euro

HELMOND - Een 32-jarige man uit Helmond die agenten uit heeft gescholden voor 'kutwouten' kreeg daarvoor een bekeuring van 750 euro.

De man verliet in de nacht van zondag op maandag rond 04.00 uur een café en begon te schelden toen hij een politieauto zag. 

De man werd aangehouden voor belediging en moest de rest van de nacht doorbrengen in een cel. De man mocht maandagmiddag weer naar huis, mét een boete op zak.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Brabants nieuws van dinsdag | Uitbater baalt van polonaise door café - Sporen gevonden in huis familiedrama
  PREMIUM

  Brabants nieuws van dinsdag | Uitbater baalt van polonaise door café - Sporen gevonden in huis familiedra­ma

  De slachterij van Vion in Boxtel blijft open ondanks coronabesmettingen onder het personeel, maar Van Rooi Meat in Helmond moet dicht. Autoriteiten spreken in dit laatste bedrijf van een besmettingshaard. En voor het werken in het onderwijs was veel aandacht in deze coronatijd, maar over de gehandicaptenzorg hoorde je nauwelijks iets. Daar werd gewoon doorgewerkt zònder 1,5 meter afstand want dat gaat nu eenmaal niet anders. Dit en meer lees je in het nieuwsoverzicht van dinsdag.
 2. Ook coronabesmettingen bij megaslachterij van Vion Boxtel; werk gaat voorlopig tóch door
  PREMIUM
  update

  Ook coronabe­smet­tin­gen bij megaslach­te­rij van Vion Boxtel; werk gaat voorlopig tóch door

  BOXTEL - Ook bij de grootste slachterij van Nederland, van Vion in Boxtel, blijkt een aanzienlijk deel van de medewerkers besmet met het coronavirus. Van de 105 medewerkers die in eerste instantie getest werden, blijken er 18 corona te hebben. Desondanks blijft de vleesverwerker, in afstemming met de GGD en veiligheidsregio voorlopig open. De productie gaat wel tijdelijk omlaag.