Met allerhande acties springt de detailhandel - zoals het uitdelen van lolly's in het centrum van Etten-leur - maar wat graag in op Moederdag.
Volledig scherm
PREMIUM
Met allerhande acties springt de detailhandel - zoals het uitdelen van lolly's in het centrum van Etten-leur - maar wat graag in op Moederdag. © Pix4Profs/Peter Braakmann

Alle remmen los met Moederdag: ‘Heropening winkels had op geen beter moment gekund’

videoDoor corona lijken we meer dan ooit Moederdag in de armen te hebben gesloten. Naar schatting 70% van de bevolking doet er komende zondag iets aan, dat is meer dan in andere jaren. Da's fijn voor moeders, maar nog fijner voor de middenstand die de kassa de afgelopen dagen flink zag rinkelen.  

  1. Peter R. de Vries wil miljoen euro inzamelen voor gouden tip die naar lichaam van Tanja Groen leidt

    Peter R. de Vries wil miljoen euro inzamelen voor gouden tip die naar lichaam van Tanja Groen leidt

    Door middel van crowdfunding wil misdaadverslaggever Peter R. de Vries één miljoen euro inzamelen voor de concrete tip die naar het lichaam van Tanja Groen leidt. Zolang de één miljoen euro niet is bereikt, is het dan binnengehaalde bedrag de beloning. ,,Ik roep, nee ik smeek heel Nederland om een financiële bijdrage te leveren aan deze beloning: ouders, bedrijven, scholen en studentenverenigingen”, aldus Peter R. de Vries.