Jorg Marijnissen met de sleutel van zijn auto die dieven niet nodig hebben om in zijn auto in te breken.
Volledig scherm
PREMIUM
Jorg Marijnissen met de sleutel van zijn auto die dieven niet nodig hebben om in zijn auto in te breken. © Redactie Zuid

Alles weg zonder één kras op de auto: steeds meer Brabanders zijn slachtoffer van ‘sleutelloze inbraak’

Veertig seconden. Langer hadden twee gemaskerde mannen niet nodig om de auto van Jorg Marijnissen in Heesch leeg te roven. Alle digitale inbouwapparatuur namen ze mee, zonder aan de buitenkant ook maar een spoortje van braakschade achter te laten. Marijnissen werd slachtoffer van een ‘sleutelloze auto-inbraak’, een methode die volgens de politie steeds vaker voorkomt in delen van Brabant.

  1. Nieuwsoverzicht | Man slaat portier omdat er geen plek is op terras - 5 maanden cel voor doorrijder
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Man slaat portier omdat er geen plek is op terras - 5 maanden cel voor doorrijder

    De jongen die met 130 kilometer per uur een vrouw van haar fiets reed en haar voor dood achter liet heeft vijf maanden cel gekregen. Desondanks gaat hij in hoger beroep en hoopt hij woensdag zelfs die paar maanden weg te poetsen. Een man in Tilburg is het er niet mee eens dat er geen plek was op het terras. Toen de portier dit vertelde, sloeg hij hem recht in het gezicht. Verder is het gemeentehuis in Raamsdonksveer zaterdagnacht volgeplakt met protestkreten tegen de coronamaatregelen. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van zondag.