De belangstelling voor de Alternatieve 4-daagse van Oploo 2021 is groot. De inschrijving voor het wandelevenement dat van dinsdag 20 tot en met vrijdag 23 juli wordt gehouden, is al gesloten. Er kunnen niet meer wandelaars bij.
De organisatie vlnr: Hennie Lenkens, Geertje Braks, Jos Verschuuren,  Piet Bruisten en Nellie Keizers.
Volledig scherm
De belangstelling voor de Alternatieve 4-daagse van Oploo 2021 is groot. De inschrijving voor het wandelevenement dat van dinsdag 20 tot en met vrijdag 23 juli wordt gehouden, is al gesloten. Er kunnen niet meer wandelaars bij. De organisatie vlnr: Hennie Lenkens, Geertje Braks, Jos Verschuuren, Piet Bruisten en Nellie Keizers. © Ed van Alem

Alternatieve 4-daagse Oploo populair, inschrijving vervroegd gesloten

De belangstelling voor de Alternatieve 4-daagse van Oploo is zo groot dat de organisatie van het wandelevenement de inschrijving vervroegd heeft moeten sluiten. Ze wil de vierdaagse ‘coronaproof’ houden. Daarom mogen er op dinsdag 20 juli maximaal 150 wandelaars aan de start verschijnen.

  1. Brabantse diehard San Marino-supporter heeft tienduizenden volgers: 'Ik blijf de ploeg tot aan mijn dood volgen’
    PREMIUM

    Brabantse diehard San Marino-supporter heeft tienduizen­den volgers: 'Ik blijf de ploeg tot aan mijn dood volgen’

    De grootste supporter van het nationale elftal van San Marino? Die woont in Breda en is RKC-fan. Martijn Bastianen (26) beheert een fanaccount dat bijna net zo groot is als het inwoneraantal van de dwergstaat. Een gesprek over ‘pure paniek’ om VPN-verbindingen, de San Marinese Jhonny van Beukering en geblokkeerd worden op Twitter: ,,Het volgen van San Marino is hoe je het leven moet leiden.”