Gezelligheid in het gezinshuis. Van links naar rechts: Liam, Hedy van de Ven, Ben Boetier, Ruaidhri, Julia en Ricardo. Hedy werkt ook bij Oosterpoort en vervangt Mihaela zonodig.
Volledig scherm
PREMIUM
Gezelligheid in het gezinshuis. Van links naar rechts: Liam, Hedy van de Ven, Ben Boetier, Ruaidhri, Julia en Ricardo. Hedy werkt ook bij Oosterpoort en vervangt Mihaela zonodig. © Marc Bolsius

Andermans pubers opvoeden, ga er maar aan staan: gezinshuisouders gezocht!

Waarom zou je het in vredesnaam willen, de zorg voor andermans kinderen, met een vette rugzak ook nog? Mihaela Boetier is al vijftien jaar gezinshuisouder. ,,Ik wil kinderen vooruit helpen in hun jonge leven dat door allerlei omstandigheden niet zo best begon. Het maakt me blij als het lukt hen op de rit te houden.”

 1. Nieuwsoverzicht | Aantal coronagevallen in Brabant daalt - Oplichters vragen geld voor nepafspraak vaccinatie
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Aantal coronage­val­len in Brabant daalt - Oplichters vragen geld voor nepaf­spraak vaccinatie

  De avondklok komt steeds meer in beeld als maatregel om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Lezers zien een dergelijke maatregel wel zitten, zo blijkt uit een peiling van deze krant. De coalitie in Brabant is haar meerderheid kwijt. Cees van der Sande gaat niet voor Forum voor Democratie in de Brabantse Staten zitten. Dat en meer in dit Brabantse nieuwsoverzicht.
 1. De avondklok is ingegaan: 'Ik heb dit nog nooit meegemaakt'
  Play

  De avondklok is ingegaan: 'Ik heb dit nog nooit meegemaakt'

 2. 45 boetes uitgedeeld bij grote politiecontrole langs A2 bij Zaltbommel na ingang avondklok
  Play

  45 boetes uitgedeeld bij grote politiecon­tro­le langs A2 bij Zaltbommel na ingang avondklok