VUGHT - In de Rouppe van der Voortlaan in Vught is in de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 oktober een auto in brand gestoken.
Volledig scherm
VUGHT - In de Rouppe van der Voortlaan in Vught is in de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 oktober een auto in brand gestoken. © videostill

Autobrand in Vught, Tilburgse woningoverval en gevaarlijk drugslab: politie zoekt getuigen

Vught - Camerabeelden van een brandstichter in de Rouppe van der Voortlaan in Vught, het relaas van een Tilburgs overvalslachtoffer en beelden uit een drugslab in Nieuwendijk. De politie vraagt maandagavond vanaf 18.00 uur in deze zaken om hulp van kijkers in het regionale opsporingsprogramma Bureau Brabant. 

 1. Nieuwsoverzicht | Omstreden puppyhandelaar moet dicht - Politie heeft handen vol aan verwarde personen
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Omstreden puppyhande­laar moet dicht - Politie heeft handen vol aan verwarde personen

  Nu Lodewijk Asscher door zijn vertrek als PvdA-leider de hoogste politieke prijs betaalt, neemt ook de druk op premier Rutte toe. Een kabinetsval komt steeds dichterbij. In Oost-Brabant namen de meldingen van verwarde personen met 35 procent toe en vanuit de kickbokswereld wordt geschokt gereageerd op het nieuws dat meervoudig kampioen Robin van Roosmalen ernstig gewond is geraakt bij een auto-ongeluk waarbij zijn zus Melissa omkwam. Dat en meer in het nieuwsoverzicht van donderdag.
 1. Steunpakket voor ondernemers fors uitgebreid
  Play

  Steunpak­ket voor onderne­mers fors uitgebreid

 2. 'Staakstraat' bij DAF en ASML: 'Om de druk op te voeren naar werkgevers'
  Play

  'Staak­straat' bij DAF en ASML: 'Om de druk op te voeren naar werkgevers'