Anouar Hadouir staat klaar voor de aftrap. De oud-prof speelt met twee broers, en een broer als coach, bij CHC in Den Bosch.
Volledig scherm
PREMIUM
Anouar Hadouir staat klaar voor de aftrap. De oud-prof speelt met twee broers, en een broer als coach, bij CHC in Den Bosch. © Dolph Cantrijn

Balverliefde broederliefde, vier Hadouirs bij één club: ‘Zonder voetbal zouden we geen broers zijn’

KERSTSPECIALDEN BOSCH - Eén Marokkaanse familie, vier voetballers, vier carrières. En nu zijn de broertjes Mounir (32), Younes (33), Anouar (37) en Fatah Hadouir (42) herenigd in één team bij amateurclub CHC in Den Bosch. ,,Zonder voetbal zouden we geen broers zijn.”

  1. Nieuwsoverzicht | Forse straf voor feestcafé dat coronaregels overtrad - Bierbezorging gaat ‘s avonds wél door
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Forse straf voor feestcafé dat coronare­gels overtrad - Bierbezor­ging gaat ‘s avonds wél door

    Een halfjaar lang verplicht twee uur eerder dicht dan de cafés in de buurt. Dat is de straf die de burgemeester van Roosendaal geeft aan feestcafé Bij Moeders, dat afgelopen woensdag de coronaregels flink aan de laars lapte met een groot feest. Ook bierkoeriers in Brabant lijken het niet allemaal even netjes op te hebben met de regels. Zo gaat The After door met bezorgen, ook na 20.00 uur ‘s avonds. En het was de dag waarop veel Albert Heijns nog altijd kampten met lege schappen, na de brand in een distributiecentrum in Tilburg, afgelopen woensdag.