Volledig scherm
Bavaria wordt Swinkels Family Brewers. © ED

Bavaria verandert bedrijfsnaam in Swinkels Family Brewers

LIESHOUT - De Lieshoutse bierbrouwerij Bavaria verandert zijn bedrijfsnaam in Swinkels Family Brewers. Voor de naam van het bier betekent het niets, dat blijft gewoon onder de vertrouwde naam gemaakt worden.

Ook andere merknamen, zoals Palm en Rodenbach, blijven behouden. Bavaria verkoopt in 120 landen bier en wil met de naamsverandering in Swinkels Family Brewers internationaal herkenbaarder zijn voor nieuwe klanten.

De letter 'S' in het logo staat voor de familienaam Swinkels en de hopbel staat voor de verschillende bieren die het bedrijf produceert.

  1. Donor gezocht voor Nick (19) met leukemie

    Donor gezocht voor Nick (19) met leukemie

    RIJEN/BREDA - "Hij heeft nog een hoop te doen hoor. Een opleiding, een eigen auto, kinderen krijgen... We weigeren hem op te geven. Doen we gewoon niet." Angelique Coolen kijkt naar haar zoon Nick, tegenover haar aan tafel. Ze is vastberaden om hem door de hel die leukemie heet, te slepen. De opgave is om een stamceldonor te vinden die Nick kan helpen te genezen. Er hebben zich al zo'n 50.000 donoren gemeld, maar de gezochte match zit er nog niet bij.