Volledig scherm
De man bedreigde de medewerksters met een vuurwapen. © Opsporing Verzocht

Beelden van gewapende overval Kruidvat Aarle-Rixtel bij Opsporing Verzocht

AARLE-RIXTEL - Bij het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht zijn dinsdagavond camerabeelden vertoond van de gewapende overval die op woensdag 31 januari om 18.00 uur werd gepleegd op het Kruidvat-filiaal in Aarle Rixtel. 

Een man met capuchon en sjaal over zijn gezicht getrokken, komt precies om 18.00 uur de winkel binnen. Op de beelden is te zien dat hij met een vuurwapen zwaait en de medewerksters dwingt de kluis te openen, die uit twee delen bestaat. 

Wisselgeld

De filiaalmanager kan de bovenste kluis openen, die wordt gebruikt voor wisselgeld. Op de onderste kluis zit een tijdslot, waardoor de medewerkster de kluis niet kan openen. Nadat de man tevergeefs een poosje gedreigd heeft met zijn wapen, kiest hij eieren voor zijn geld en vertrekt hij met een met wisselgeld gevulde rode plastic tas. 

Eenmaal buiten rent hij tegen een voorbijganger aan die hij ook bedreigt met zijn vuurwapen. De dader verdwijnt vervolgens langs het Chinese restaurant een steegje in en verdwijnt op de Goossensstraat.

Lichtgetint

Tijdens de beroving is de sjaal naar beneden gezakt en is het gezicht van de dader te zien. Het gaat om een lichtgetinte man van rond de 20 jaar, mogelijk zelfs jonger, met opvallend donkere wenkbrauwen en - op dat moment - een vlassig snorretje. De man droeg donkere kleding en schoenen.

De politie vraagt getuigen om contact op te nemen via de site van Opsporing Verzocht, via telefoonnummer 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement