De eerdere vaccinatielocatie in de sporthal in Boxmeer
Volledig scherm
PREMIUM
De eerdere vaccinatielocatie in de sporthal in Boxmeer © Theo Peeters

Binnenkort ook vaccinatie mogelijk in Cuijk: GGD laat deze week weten waar

CUIJK - De GGD Hart voor Brabant is bezig met een locatie in Cuijk waar mensen zich kunnen laten vaccineren. Dat bevestigt GGD-woordvoerder Sandra Verhoeven. Maar waar en wanneer in Cuijk? Dat wordt nog niet bekend gemaakt. De GGD verwacht dat daar deze week meer duidelijkheid over komt. 

0 reacties

 1. Nieuwsoverzicht | Dramatische undercoveroperatie leverde nauwelijks bewijs op - Drogisterijen hebben tekort aan mondkapjes
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Dramati­sche undercover­ope­ra­tie leverde nauwelijks bewijs op - Drogiste­rij­en hebben tekort aan mondkapjes

  De dramatische undercoveroperatie van de politie in Zevenbergschen Hoek, waarbij een geheim agent uiteindelijk zelfmoord pleegde, heeft volgens de officier van justitie ,,niet of nauwelijks belastende of ontlastende informatie’’ opgeleverd. Ook vond er vandaag een dodelijk ongeluk plaats op de A59 en zijn tal van ondernemers boos op de overheid. Drogisterijen hebben een tekort aan mondkapjes van het type 2. Dat en meer in het nieuwsoverzicht van dinsdag.
 2. In het buitengebied geldt het recht van de sterkste: waarom Fiona alleen een huis mag bouwen, als ze veel geld heeft
  PREMIUM
  Onderzoek

  In het buitenge­bied geldt het recht van de sterkste: waarom Fiona alleen een huis mag bouwen, als ze veel geld heeft

  Het moest de redding worden van het Brabantse platteland: de Ruimte voor Ruimte-regeling. Leegstaande stallen slopen en de kosten terugverdienen met bouwtitels voor riante villa’s. 22 jaar later heeft Brabant de miljoenen nog altijd niet terugverdiend en buigt de hoogste rechter zich over de vraag: Is er eigenlijk wel een stal gesloopt in ruil voor die grote woningen?