Volledig scherm
'We kregen een bos bloemen en een knuffelbeer van het gastgezin.' © Céline Sibbelee

Blog: Afscheid met knuffels en cadeaus

De vierde WJD-blog van Céline Sibbelee25-07-2016 - Vandaag zijn we dan eindelijk aangekomen in Krakau. Helaas betekende dat ook dat we afscheid moesten nemen van ons gastgezin.

We begonnen gisteravond al met afscheid nemen door het gastgezin een cadeaupakket te geven met typisch Nederlandse spullen erin. We gaven onder meer stroopwafels en een molentje. Vanochtend moesten we afscheid nemen van onze gastmoeder, omdat ze naar haar werk moest en pas 's avonds weer thuis zou zijn. Na de lunch kwam het grote afscheid met de rest van het gezin. We kregen een bos bloemen en een knuffelbeer van het gastgezin. Hier hadden we geen woorden voor, we werden zo overvallen met de cadeaus dat we toen al in huilen uitbarstten.

Toen kwam het moment dat we toch echt moesten gaan. Na veel knuffels en een grote groepsfoto, moesten we de bus in en reden we naar Krakau. In de avond zijn we gaan eten met de deelgroep in het centrum van Krakau en hebben we de stad al een beetje verkend. Ben benieuwd naar hoe de week zal verlopen, maar ik verwacht veel gezelligheid!

Volledig scherm
Bloemen bij het afscheid van het gastgezin. © Céline Sibbelee