Volledig scherm
© Céline Sibbelee

Blog: Een glimp van de paus

De vijfde WJD-blog van Céline Sibbelee25-07-2016 - De organisatie weet volgens mij wat mij het volgende school jaar te wachten staat, want vandaag ging de wekker al om 6 uur ’s ochtends.

Na het ontbijt te hebben gehaald, zijn we maar vast naar het verzamelpunt gegaan om daar in het gras te eten. Hierna volgde een Catechese over het thema van de WJD, barmhartigheid.

In de middag zijn we met een groepje de stad in gegaan, waar we Aleksandra, een van de dochters uit het gastgezin van vorige week, hebben opgehaald. Toen mocht ik eindelijk naar het Hard Rock Café. Hier hebben we lekkere taco’s gegeten als lunch. En natuurlijk ging ik niet weg zonder iets te kopen uit de Hard Rock-winkel.

Na dat onze buiken lekker vol zaten, wilden we graag naar de burcht en de drakengrot. Deze bleek alleen afgesloten te zijn, omdat de paus kwam en voor we het echt door hadden reed hij voorbij. En ja we hebben hem gezien….. zijn hoofd. Was dus niet veel wat we zagen, maar morgen en zaterdag hebben we nog een kans. In de avond zijn we naar het optreden van de band Jacob’s Ladder geweest, waar ik heb gedanst met Marie-Jeanne en wat was dat leuk.

Morgen gaan we dan de paus verwelkomen. Ben benieuwd hoe dat zal zijn.

Volledig scherm
© Céline Sibbelee
Volledig scherm
© Céline Sibbelee