Volledig scherm
Een van de obers had hele gave pinnen. © Céline Sibbelee

Blog: Een rustige dag

De zesde WJD-blog van Céline Sibbelee29-07-2016 - Na gisteren de paus op vier meter afstand te hebben gezien, hadden we vandaag een rustige dag. En ja ik heb de paus op vier meter afstand gezien!

Gisteren was de verwelkoming van de paus en ik mocht mee naar voren, want Ylona zit in een rolstoel en zij mocht twee begeleiders meenemen. De paus kwam toen langs ons rijden en wij zaten vooraan! Het was zo bijzonder, dat ik niet goed weet hoe ik het moet beschrijven.

Vandaag zijn we na de catechese eten gaan halen en de stad ingegaan. Hier hebben we de burcht en de drakengrot bekeken. Ook ben ik weer -ja weer- naar het Hard Rock Café geweest, waar we met de groep hebben gegeten. Hier zijn Marenthe en ik ook op de foto geweest met een van de obers daar, want ik vond zijn pinnen heel gaaf. Daarna zijn we nog even naar de middeleeuwse markthal geweest om souvenirs te kopen.

Kortom, vergeleken met de andere dagen een rustige dag. Straks lekker slapen en dan gaan we morgen naar het veld lopen waar we met alle jongeren gaan slapen.

Volledig scherm
Eten bij het Hard Rock Café. © Céline Sibbelee
Volledig scherm
© Céline Sibbelee
Volledig scherm
Céline zag gisteren de paus van dichtbij. © Céline Sibbelee