Acht gele nummerborden op een rij bij een Esso-tankstation in het Vlaamse Essen. Het benzinetoerisme tiert welig hier.
Volledig scherm
PREMIUM
Acht gele nummerborden op een rij bij een Esso-tankstation in het Vlaamse Essen. Het benzinetoerisme tiert welig hier. © Peter de Brie

Brabanders besparen tientallen euro's op tank benzine in peperduur najaar met ritje nét over de grens

besparingstipsTot wel 18 euro minder per volle tank benzine: voor Brabanders loont tanken over de grens in tijden waarin alles duurder wordt. En nog een pluspunt voor wie de reis maakt: de files bij de tankstations van onze zuiderburen zijn er (bijna) niet meer. Dit is wat je moet weten voor het ritje met de meeste winst.

  1. CDA-minister Wopke Hoekstra viert voor het eerst carnaval: ,,Blij dat ik dat bij de geiten en bokken in Boxmeer kan doen”

    CDA-minister Wopke Hoekstra viert voor het eerst carnaval: ,,Blij dat ik dat bij de geiten en bokken in Boxmeer kan doen”

    Aan tradities moet je vasthouden, vinden ze bij carnavalsvereniging De Geitenbok in Boxmeer. En dus was er in de persoon van CDA’er Wopke Hoekstra zaterdagavond weer een prominent politicus op de pronkzitting van de club. De minister van buitenlandse zaken schaarde zich daarmee in een rijtje met onder anderen Ruud Lubbers, Wim Kok en Mark Rutte. Om er maar een paar te noemen. De laatste was Mona Keijzer.