Volledig scherm
Chris vraagt Jetske ten huwelijk, Robbie Williams helpt een handje. © Facebook

Brabants stel gaat trouwen door telefoontje Robbie Williams: 'Doe haar eens een aanzoek'

VIDEOCASTEREN - Chris van der Linden (38) gaat trouwen met zijn vriendin Jetske Kox (38) door een telefoontje van Robbie Williams. Kox, een megafan, zocht contact met hem. Het stel kreeg een videocall van de wereldster: ,,Is het niet tijd voor een aanzoek, Chris?"

Kox schreef de zanger, omdat ze al lang op een huwelijksaanzoek van haar vriend wacht. En ja hoor, hij belde haar op Facebook meteen op. De wereldster riep Chris erbij en viel gelijk met de deur binnen: ,,Jullie zijn al tien jaar samen, maar je hebt nog geen aanzoek gedaan?" Dan: ,,Als ik een aanzoek kan doen, dan kan jij het ook. Doe dat maar!"

Na een gesprek van zo'n 5 minuten gaat Chris op zijn knieën. De vele fans zijn getuige als hij zijn vriendin ten huwelijk vraagt. Ze zegt uiteraard meteen 'ja!'.

De peptalk van Williams en zijn vrouw had genoeg effect om Chris te overtuigen. Klein probleempje: hij had geen ring voor Jetske. Dat maakte volgens de kijkers, Williams en Jetske echter niets uit. En dus zwichtte Chris voor de lang gekoesterde droom van zijn Jetske. Voor het oog van de camera ging Chris op zijn knieën. Jetske zei uiteraard volmondig 'ja'. 

Huwelijkslied

Wanneer het stel gaat trouwen, is nog niet bekend. Williams doet nog een belofte: ,,Ik zal het huwelijkslied voor jullie inzingen op een stream."

Doordat zoveel mensen getuige waren, is het stel bedolven onder alle aandacht. Chris laat weten die aandacht erg te waarderen, maar voor nu zijn aandacht vooral aan zijn vriendin te willen geven. 

Zie de video hieronder. Zorg dat het schuifje van het volume aan staat.

Chris van der Linden

Met Robbie Williams als onze getuige... :)

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement