Ministers Bruno Bruins en Arie Slob tijdens de persconferentie van zondagavond
Volledig scherm
Ministers Bruno Bruins en Arie Slob tijdens de persconferentie van zondagavond © EPA

Brabantse scholieren onderzocht op verspreiding coronavirus onder jongeren

updateSpecialisten onderzoeken de komende tijd scholieren in Brabant op de manier waarop het coronavirus onder jongeren verspreidt. Dat maakte minister Slob van onderwijs zondagmiddag bekend op een persconferentie. 

 1. Nieuwsoverzicht | Brabant slibt dicht door uitstel verbreding snelwegen - Man zoekt nette wielrenner die hem van zijn scooter reed
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Brabant slibt dicht door uitstel verbreding snelwegen - Man zoekt nette wielrenner die hem van zijn scooter reed

  In Breda woedde vrijdag een grote brand in een fietsenwinkel in het centrum. Studenten die boven de winkel wonen, kunnen voorlopig niet terug naar huis. Verder stopt Kasteel Heeswijk, één van de meest gewilde trouwlocaties in Brabant, met bruiloften en partijen. Boeren voerden op verschillende plaatsen actie. En een Eindhovenaar is op zoek naar een keurig nette wielrenner die hem twee weken terug van zijn scooter reed. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van vrijdag.
 2. Teruglezen | Wereldwijd 133.000 mensen genezen, drank- en drugsfeestje in hotelkamer stilgelegd
  Play

  Teruglezen | Wereldwijd 133.000 mensen genezen, drank- en drugsfeest­je in hotelkamer stilgelegd

  Wereldwijd zijn meer dan 600.000 besmettingen vastgesteld met het nieuwe coronavirus. Ruim 28.000 patiënten overleden aan de gevolgen van het virus. De Verenigde Staten (104.000), Italië (86.000) en China (82.000) voeren de lijst aan. Het aantal herstelde patiënten staat wereldwijd op bijna 133.000. Volg alle ontwikkelingen rond het virus in ons liveblog. Hier lees je het vorige blog nog eens terug.