De vier Gemertse vrienden van Stille Nacht Events: Kyo Bosscher, Bas van der Toorn, Joey Peeters en Finn Savelsbergh (van links naar rechts).
Volledig scherm
PREMIUM
De vier Gemertse vrienden van Stille Nacht Events: Kyo Bosscher, Bas van der Toorn, Joey Peeters en Finn Savelsbergh (van links naar rechts). © Kees Martens/DCI Media

Brabantse vrienden organiseren betaalbare feesten: ‘Uitgaan is tegenwoordig echt te duur’

GEMERT – Als jongeren ondervonden ze aan den lijve dat uitgaan steeds duurder wordt. Dat kon anders, zo vonden ze. Nu organiseren vier Gemertse vrienden onder de naam ‘Stille Nacht Events’ hun eigen, billijke technofeesten. ,,Het kan allemaal een stuk betaalbaarder; je moet gewoon iets beters verzinnen.”

  1. Gitaarvirtuoos Harry Sacksioni viert vijftigjarig jubileum met solovoorstelling en boek
    Eropuit

    Gitaarvir­tu­oos Harry Sacksioni viert vijftigja­rig jubileum met solovoor­stel­ling en boek

    Hij kan het zelf bijna niet geloven, maar Harry Sacksioni is in de afgelopen vijftig jaar toch echt elk jaar op tournee geweest, in binnen- en buitenland. Een enorme prestatie. Zijn jubileumprogramma is dan ook rijkelijk gevuld met hoogtepunten uit zijn enorme catalogus. Omdat zijn inspiratie om nieuwe composities te schrijven nooit lijkt te stoppen, zal ook zijn nieuwste werk onderdeel uitmaken van dit optreden.