In Udenhout kwam op 16 juni een vrouw met haar auto op het spoor vast te staan.
Volledig scherm
PREMIUM
In Udenhout kwam op 16 juni een vrouw met haar auto op het spoor vast te staan. © Toby de Kort

Brabantse weggebruikers kruipen regelmatig door het oog van de naald op het spoor

In Brabant kwam het in het afgelopen kwartaal minstens drie keer voor dat een weggebruiker door het oog van de naald kroop en op een overweg aan een aankomende trein wist te ontsnappen. Dinsdagavond belandde een automobiliste met haar auto op het spoor in Boxtel. Een aankomende trein kon gelukkig tientallen meters voor de auto stoppen.

 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”
 2. Het nijpt nu al bij Leonie, Gwen en Ringo en dan moet de winter nog beginnen: ‘De inflatie voelt als een klap in mijn gezicht’
  PREMIUM

  Het nijpt nu al bij Leonie, Gwen en Ringo en dan moet de winter nog beginnen: ‘De inflatie voelt als een klap in mijn gezicht’

  TILBURG/DRUNEN – ,,Ik maak me zorgen, de kou komt eraan.” Leonie, moeder van vijf, is niet de enige die zich zorgen maakt. Levensmiddelen, energie, de ziektekostenverzekering, alles wordt duurder. Leonie, Gwen en Ringo laten ons komende maanden meekijken in hun huishoudboekje. Hoe komen ze de winter door? Vandaag maken we kennis, ook met hun financiële situatie.