Vrijwilligers die werken in het groen is een vertrouwd beeld tijdens NL Doet.
Volledig scherm
PREMIUM
Vrijwilligers die werken in het groen is een vertrouwd beeld tijdens NL Doet. © Ed van Alem

Buiten klussen en tuinieren: NL Doet durft het weer aan

De overwoekerde, historische moestuin van het ‘rode nonnenklooster’ in Velp wordt zaterdag door een tiental mensen in ere hersteld. En bezoekers van hospice De Cocon in Sint Anthonis kunnen straks hun fietsen droog plaatsen in de overdekte fietsenstalling die vijf vrijwilligers in elkaar gaan zetten.  

0 reacties

 1. Nieuwsoverzicht | Bezorgdheid na drie ongelukken op één weg - Dwergzijdeaapjes uit woning gehaald
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Bezorgd­heid na drie ongelukken op één weg - Dwergzijde­aap­jes uit woning gehaald

  Ondanks het voorspelde slechte weer en de voorbereidingen die werden getroffen na het afkondigen van code geel, leek overal in Brabant het noodweer mee te vallen. In het buitengebied van Helvoirt werd een zwaargewonde man gevonden op een zandpad. Ook werden twee bergaapjes in een huis in Tilburg gevonden en werd een 18-jarige man onder bedreiging meegenomen in een personenauto. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van vrijdag.
 2. Veel schade en een gewonde in Brabant na hevige onweersbuien in hele provincie
  met video

  Veel schade en een gewonde in Brabant na hevige onweersbui­en in hele provincie

  Op verschillende plekken in Brabant ging het donderdag aan het begin van de middag flink tekeer en worden veel stormschades gemeld. In Oisterwijk zijn door zware regen- en onweersbuien diverse woningen onder water komen te staan. In Son en Breugel stortte een manege gedeeltelijk in en in Waalre raakte een fietser gewond. Het KNMI heeft donderdagmiddag om 15.00 uur code oranje weer opgeheven voor Noord-Brabant.