Etten-Leur : Het MaMi spektakel , een jaarlijkse groot buitencarnavalsfestijn in Etten-Leur. Ook in 2021 willen de organisatoren het vieren. Hoe precies, dat weten ze nog niet.
Volledig scherm
PREMIUM
Etten-Leur : Het MaMi spektakel , een jaarlijkse groot buitencarnavalsfestijn in Etten-Leur. Ook in 2021 willen de organisatoren het vieren. Hoe precies, dat weten ze nog niet. © Pix4Profs/Gerard van Offeren

Buitencarnaval: 'Moeten we dan als koeien in een vakje?’

BREDA.  Buitencarnaval is een te groot risico in coronatijd. Dat vindt 64 procent van de  bijna 6000 mensen die reageren op het  idee voor besloten buitenfeesten, waarbij carnavalstoeristen geweerd worden. De horeca in de vier grote Brabantse steden heeft hier zijn hoop op gevestigd.

 1. Nieuwsoverzicht | Twintig Brabanders overleden aan coronavirus - Verdachte opgepakt voor vermissing Celine (15)
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Twintig Brabanders overleden aan coronavi­rus - Verdachte opgepakt voor vermissing Celine (15)

  De afgelopen 24 uur zijn 20 meldingen gekomen van Brabanders die zijn overleden aan het coronavirus. Het RIVM meldt vandaag 10.280 nieuwe corona besmettingen, dat is inclusief een onbekend aantal gevallen dat gisteren niet bij de telling zat door ICT-problemen. Daarmee lijkt het aantal besmettingen iets lager dan enkele dagen geleden. En goed nieuws voor de ouders van de vermiste Celine (15) uit Berghem; het meisje werd woensdagavond in goede gezondheid gevonden in een woning in Den Haag. Eerder werd een Amber Alert uitgedaan voor Celine. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van dinsdag.
 1. Bredase bakkerij bakt de beste speculaasbrokken: 'Goed gekruid en lekker krokant'
  Play

  Bredase bakkerij bakt de beste speculaas­brok­ken: 'Goed gekruid en lekker krokant'

 2. Mandy & Tjeerd hebben drive-through bruiloft: 'Het etentje is bij de McDonald's'
  Play

  Mandy & Tjeerd hebben dri­ve-through bruiloft: 'Het etentje is bij de McDonald's'